Get Social With Us
Wonder of Words | Schrijf Clinics
19669
page,page-id-19669,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive
 

Schrijf Clinics

Lees verder>

 

Of je nu wilt schrijven over je nieuwe bedrijf, je eco-project of je verhaal voor crowdsourcing; je wilt dat mensen verder lezen. Dat ze meer willen, doorklikken, scrollen en je verhaal het liefst nog gaan ‘sharen’ ook.

Welkom bij de SchrijfClinics van Wow. 


profile picture ALFRED  zwart wit_Fotor

Alfred Petrie

Wie wat wow?

Naast veel inspirerende voorbeelden uit de praktijk, kun je tijdens de SchrijfClinic samen met Alfred werken aan je eigen teksten, posts en tweets.

Wat wil je zeggen? Aan wie? En waar kun je dat het beste communiceren? Op je site, Facebook, of juist in je newsletter. Dan gaan we door voor de wow.

Hoe maak je onderscheidende en impactvolle communicatie. Hoe kom je op net even die bijzondere openingszin. Dat sprekende voorbeeld. Verrassende tekstritmes. Frisse perspectieven. Woorden gebruiken die zin maken. Zin om verder te lezen. En dat is niet ingewikkeld.

Ontdek de Freewriting-techniek

In een Clinic leer je, nadat je in kaart hebt wat je wil zeggen, hoe je dat op een interactieve wervende manier kunt doen. ‘Praten’ met degene die je voor ogen hebt.

Met Freewriting ontdek je hoe snel ook bij jou de boeiende woorden en vertelmanieren naar boven kunnen komen. Gewoon door te gaan schrijven over wat er al in je hoofd zit. Juist ook die eerste woorden, die vele proppen papier, zijn nodig voor het schrijfproces. Het is dus zeker geen afval. Het is compost voor een krachtige tekst en communicatie.

Verder lezen? Of liever verder schrijven?

 

Data Clinics? Aanmelden