Get Social With Us
Wonder of Words | wow-effect?
18456
page,page-id-18456,page-template,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive
 

wow-effect?

‘Telling’ leidt tot ‘selling’

Wow-effect #1

‘Praten’ over je merk, je bedrijf, leidt tot betere resultaten. Hogere omzet, meer bekendheid. En inderdaad, niet elk woord dat je rondstrooit is even effectief. Hoe doe je dat dan wel?

Hoe vertel ik in 140 Twitter-tekens m’n verhaal? Moeten er foto’s bij? Is het geen SPAM via Facebook? Hoe ‘praat’ ik in een stijl die past bij mijn social media, zonder m’n zakelijkheid te verliezen?

Of het nu gaat om je site, blog, Facebookpagina of Twitter; met de nieuwe serie Schrijf Clinics leer je met simpele technieken veel sprekender schrijven. Al doende. Met de teksten waaraan jij tijdens de Clinic wilt werken.

Met een Wow-Clinic leer je ook met meer lef en zelfverzekerdheid je bedrijf te promoten en sterker neer te zetten. En dat in 2 avonden, of 1 dag.

Dus spread your word en verhoog je omzet.

 

Bespaar kosten met ‘Do It Yourself’-aanpak 

Wow-effect #2

Met een SchrijfClinic weet je meer te bereiken met Social Media. Je leert te schrijven en posten op een manier die verder gaat dan weer een nieuwe productaanbieding op Facebook zetten. En ook al doe je daarna nog een paar extra Wow-Privésessies (voor feedback, aanscherping of bijsturing). Het is altijd veel voordeliger dan wanneer je alles door anderen laat doen. Je bespaart de hoge kosten aan bijvoorbeeld social media bureau’s en copywriters.

CHECK AGENDA

Beter in contact met je doelgroep

Wow-effect #3

Social Media en Online zijn vol leven en verandering. Door zelf de communicatie in handen te hebben voelt je communicatie echter en krachtiger. Je kunt sneller reageren, en succesvoller op je klanten en ‘fans’ inspelen.

(Voor grotere bedrijven geeft Wow daarom workshops om deze kunde aan de medewerkers te leren. Het merk is dan alive and kicking, omdat de medewerkers via hun eigen netwerk over het bedrijf ‘praten’.)

‘Spread your word’,

kost minder tijd dan je denkt.

Wow-effect #4

Zelf snel je posts en site aanpassen.

Pakkende en zinvolle posts, tweets en teksten produceren voor je bedrijf is na een Schrijf Clinic van Wow echt een no-brainer. Je kunt dus met een minimale tijdsbesteding toch actueel blijven en vaker wat van je laten horen. Omdat je zelf nu je weg weet.

Je leert hoe het zelf-doen NIET veel tijd kost.

CHECK DATA AANMELDEN meer wow-effecten

Met Freewriting

geen writers block .

Wow-effect #5

Privé Copy Sessies

In het proces van het schrijven van je site, blog, e-book of Powerpoint, is feedback en een heldere professionele blik vaak super behulpzaam. Ook aansluitend op een SchrijfClinic.

Misschien wil je in sommige fases wel even alle tekst (copy) aan Wow uitbesteden. Dat kan ook. Uiteraard kunnen we dan een totaalprijs voor je afspreken.
Sessieprijs van minimaal een uur, incl. 21% BTW;

 

€ 49,- 

AANMELDEN